BIO

eng cat spa


HA COMPOST

els musicals El Projecte dels Bojos, una utopia musical per a La Barni Teatre, Si quieres dulce no pidas calamares i Campamentos per a Microteatro de Madrid i Minitea3 de Barcelona, Tom Sawyer detectiu per a Lazzigags Produccions, “Pinocchio”, “Beauty & The Beast” i “Little Red Rocks” per a Jumping DucksEl Partit, Polski i Per si no ens tornem a veure per Aules, Artaban, la llegenda del quart Rei Mag per Agv i La Puça Espectacles, coautor d’Old Records per a Marbisho i de Possession per a Los Angeles Rock Opera Company.

les bandes sonores de les pel·lícules Projecte Rwanda per a Bumayé, Ada Media i Boala Films, Marhaba per a Boala Films i XTVL, de  la sèrie Diaris de viatge: Des d’Egipte (sense tu) per a BOALA Films, de les sèries Xadom i Tramaran anar a Mart per a Atzucac Films, de la websèrie El Dia 9 i dels curtmetratges Un día especial, Camello por sorpresa i De vuelta.

la música per teatre La Berta i el seu robot per a Lazzigags Produccions,  Chorlas con borlas i Una vella coneguda olor per a  Kave Kanem, TRAVeLERS a clown show per a Miranda La teatre (estrenat al Festival de teatre de Den Helder, Holanda), Midzomernachtsdroom per a Youth Theatre of Heiloo i Sedientos de Bárbara Bécker per a la Factoria I.T. de l’Institut del Teatre.


HA ARRANJAT

els musicals Ojos Verdes Miguel de Molina in memoriam i Le llaman COPLA per a La Barni Teatre, CINC al Versus Teatre, Soundtrack de Roger Berruezo, l’espectacle Asufre de dei Furbi, els temes que interpreta A Grup Vocal i el treball discogràfic Punto de Rocío de Daniel Anglès.


HA DIRIGIT

els musicals Ojos Verdes Miguel de Molina in memoriam, El Projecte dels Bojos, una utopia musical i Le llaman COPLA de La Barni TeatreMidsummer, a play with songs per a Tantarantana Teatre, Albena Produccions i Tanttaka Teatroa, Si quieres dulce no pidas calamares  i Campamentos per a Microteatro de Madrid i Minitea3 de Barcelona, Tom Sawyer detectiu de Lazzigags Produccions,  El Partit, Polski i Per si no ens tornem a veure per Aules, Artaban, la llegenda del quart Rei Mag per Agv i La Puça Espectacles, El Musical Participatiu de la Fundació La Caixa. També és el director d’A Grup Vocal, finalista a la segona edició del concurs de TV3 Oh Happy Day i ha estat Coach a la tercera edició del mateix concurs.


NOMINAT

com a millor director musical als Premios del Teatro Musical de Madrid per Ojos Verdes Miguel de Molina in memoriam l’any 2010. Candidat a la millor Banda Sonora als Premis Gaudí pel llargmetratge Marhaba l’any 2013 i per la pel.lícula Projecte Rwanda l’any 2016.


COM A GUITARRISTA

ha participat en gran part dels espectacles per als quals ha arranjat o compost música. També, i en paral·lel a aquestes produccions, ha mantingut la seva faceta de compositor de cançó d’autor i al costat de la cantant Mariona Castillo, ha compost i ha estat guitarrista del projecte NUS.


FORMAT COM A MÚSIC

al Conservatori Professional de Música de Badalona i a l’Escola Superior de Música de Catalunya.

COMPOSER RESUME

Anuncis