linkedinyoutubefacebook-icon2zinstagramlogo twitter

IMG_9988

Com a compositor cal destacar EL PROJECTE DELS BOJOS, UNA UTOPIA MUSICAL (La Barni Teatre), TOM SAWYER DETECTIU (Lazzigags Produccions), Els micromusicals SI QUIERES DULCE NO PIDAS CALAMARES i CAMPAMENTOS (Microteatro/Minitea3), Banda Sonora de la pel·lícula PROJECTE RWANDA, el llargmetratge MARHABA (BOALA Films), Banda Sonora de les sèries XADOM i TRAMARAN ANAR A MART (Atzucac Films) i en el projecte “NUS” al costat de MARIONA CASTILLO.

També ha arranjat música per als espectacles ASUFRE (dei Furbi de Gemma Beltran), OJOS VERDES i LE LLAMAN COPLA (La Barni Teatre) i en el treball discogràfic PUNTO DE ROCÍO amb Daniel Anglès.

Com a director musical ha treballat en els espectacles OJOS VERDES, EL PROJECTE DELS BOJOS i LE LLAMAN COPLA (La Barni Teatre), MIDSUMMER, A PLAY WITH SONGS (Tantarantana Teatre, Albena Produccions i Tanttaka Teatroa), TOM SAWYER DETECTIU (Lazzigags Produccions), SI QUIERES DULCE NO PIDAS CALAMARES i CAMPAMENTOS (Microteatro/Minitea3) i dirigeix AMARCORD Grup Vocal, un dels tres cors finalistes al concurs de TV3 Oh Happy Day.

Actualment és COACH a la tercera edició del programa de TV3 Oh Happy Day.

Nominat com a millor director musical als PREMIOS DEL TEATRO MUSICAL de Madrid per OJOS VERDES, MIGUEL DE MOLINA IN MEMORIAM l’any 2010. Candidat a la millor Banda Sonora als PREMIS GAUDÍ pel llargmetratge MARHABA. 

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s